Hvad er Paintball og hvordan foregår det?

​Farvekuglepistoler, blev oprindelig brugt indenfor skovbruget og kvægindustrien. I skoven, til at mærke træer der skal fældes. Og på kvæg-ranchene, til at mærke kvæget. På denne måde kan man lettere genkende de træer, der skal fældes og kvægfarmerne kunne bedre kende deres kvæg fra hinanden, samt markere dyr, der skal sælges eller slagtes.

Om det var skovhuggerne eller kvægavlerne, der først fandt det morsomt at skyde på hinanden med disse farvepistoler, diskuteres stadigvæk.

​I midten af 80´erne begyndte survival games/paintball, for alvor at sprede sig til andre verdensdele. Det kom til Europa via Danmark, Tyskland og England. Og i 1986 blev der for alvor taget hul på fænomenet i Danmark og herfra er det gået støt fremad.

​Har du bestilt en bane hos Paintball Deluxe foregår det som regel ved, at man ankommer i god tid, så man kan klæde om og få spillets regler og sikkerheds ting fortalt.

Her efter tager man typisk et 8 min. opvarmnings spil, hvor alle kan få prøvets deres udstyr af og man kan se om de hold man har fordelt er nogenlunde fair.

Og så begynder point jagten.

Nogle af de typiske spil vi benytter hos paintballdeluxe, kunne være:

  • ​Capture the flag - få fat i modstanderens flag.
  • VIP. (very important princess) - beskyt din vip og få hende fra a til b
  • Vores helt specielle Bombe spil - "spæng" modstanderen i luften med vores kæmpe bombe
  • Bunny hunt - typisk en mod resten
  • Domination - erober så mange huse som muligt på tid
  • Center flag - et flag på midten alle gerne vil have fat i
  • Stay alive - hold mod hold, døde forlader banen, sidste hold der inde vinder.

Og mange flere.... (se evt video under vores baner)

Mellem hver runde holde vi typisk en pause, til lige at grine af kampens begivenheder samt samle kræfter til den næste runde. Vi når typisk 3-5 spil på et to timers arrangement. Der vil under hele spillet være instuktøre til stede, der kan hjælpe med at pudse en maske eller efterfylde et våben.

​Efter nogle gode timer, afleverer man sit udstyr igen, og man kan så betale sine evt. ekstra kugler enkelt vis, da vi hele spillet igennem har styr på hvem der har skudt hvad fra vores "kuglebar".

​Hvad er Laser game og hvordan foregår det?

​​Lasergames er til forskel fra paintball, for alle. Her er der ingen alders grænse eller masker.

Spillene kan stort set foregå på samme måde som til paintball, dog med små ændringer så det passer med vores fede laser våben. (se evt. video under information)

Laservåbene er perfekte til en fødselsdag, vennegruppe eller piger, der måske ikke er så vilde med paintball.

​Da der typisk er kortere opfyldnings pauser og ingen masker der skal rengøres, spiller man typisk 1,5 time tourneringer i lasergames. Det plejer at være 4-5 runde plus noget opvarmning.

​Husk at vi har åbent hele året, og har flere baner med mulighed for lys og musik på banerne.

​Tidsbestilling nødvendig

Klik på et af nedenstående billeder, for at se dem i et større format.​

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | E-mail: mail@paintballdeluxe.dk | CVR: 28820461