Div. Oplysninger

Paintball Deluxe kan stolt tilbyde mange forskellige typer for spil/koncepter i paintball og laser games. Så vi kan helt sikkert finde et, der passer netop til Jeres arrangement.

Vi har flere størrelser paintball- og laser games baner og har derudover mulighed for at slå banerne sammen, så vi på den måde kan finde den perfekte størrelse, lige meget hvor mange eller få spillere, der kommer på besøg.

Endnu af fordelene hos Paintball Deluxe er vores store gildesal, der gør at vi efter endt arrangement kan slutte festen af med musik, pool og fadbamser.

​Gildesalen er inkl. karaoke anlæg med ca. 2500 sange, scene, storskærm og bar, og kan lejes til at afslutte en god dag på banerne.

​​

Vi har ordentlige omklædnings- og toilet forhold her hos Paintball Deluxe og kan nemt rumme selv store grupper under tag. Derudover har vi mulighed for musik og lys på pladsen, der skaber en god stemning ved Jeres arrangement.


Spiltyper

Vi har mulighed for at lave mange forskellige spiltyper her hos Paintball Deluxe lige fra det almindelilge "capture the flag", der kort fortalt går ud på at få fat i modstanderens flag, til hæsblæsende turneringer, fx. bombespil eller kaninjagt.

Ved den traditionelle kaninjagt, hvor typisk gommen eller chefen jages lidt rundt, sender vi altid en instruktør med på banen, der søger for at ingen lider unødig overlast, så alle får en god oplevelse ved dette.

Derudover kan vi også sætte lys på banerne, så vi kan fortsætte spillet, selvom mørket skulle falde på.​

Selskaber til over 120 personer​​

Vi har overdækket plads og udstyr til over 120 personer og kan med få dages varsel tage selskaber på over dette tal. 

Ved fakturering efter endt arrangement fx. via læs-ind service, ser vi os nødsaget til at pålægge et fakturerings gebyr på 40 kr. Vær opmærksom på, at vi kun sender regninger ved forudgående aftale og det er normal praksis, at folk afregner på stedet efter endt arrangement.

For publikum er Paintball Deluxe også en god oplevelse, da man uden problemer kan følge hele slagets gang, uden fare for selv at blive indblandet eller få maling på tøjet. 

Vi har også et stort overdækket område med bord/bænke sæt, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke eller grille under tag i tilfælde af dårligt vejr. Grillen skal dog bestilles, men området kan altid benyttes af stedets gæster.

Se evt mere under menuen "mad og drikke"

Hvis i har yderlige spørgsmål er du/i altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28 15 12 31​

Video med vores fede laservåben:

​Klik på et af nedenstående billeder, for at se dem i et større format.​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 377 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 292 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | CVR: 28820461