Biggames

Er du en af dem, der bare elsker at spille paintball eller lasergames? Og har du måske lyst til at spille på et mere seriøst plan, eller står du for et arrangement med vennerne?

Paintball Deluxe ved Aabenraa i Sønderjylland kan tilbyde dig at komme ud at spille med en masse andre den første og sidste søndag i hver måned. Du kan komme alene, eller I kan komme som en gruppe.

Priser

​Du kan spille paintball for kun 75 kroner i en hel dag inklusiv leje af udstyr. Derudover koster 500 skud kun 175 kroner.

Lasergame spilles den sidste søndag i måneden fra klokken 10, og her kan du spille hele dagen for kun 100 kroner.

Kom alene eller et par stykker

​Du behøver ikke at være med i en gruppe for at møde op, og du behøver heller ikke at bestille tid.

Du/I kommer bare her senest kl. 10.00 og spiller med os andre. Der vil være instruktører på stedet til at hjælpe alle i gang på banen og sørge for, at alle kender reglerne.

​Normalt spiller vi fra kl. 10 til omkring kl. 14 eller 15, alt efter deltagerantallet. Vi er typisk 60 til 100 deltagere til disse events, så er I en større gruppe på 6 eller flere, så er det en god ide at ringe i forvejen, så I er sikre på en plads. Biggames kører fra marts til november hvert år.

Hvis du synes, at dette lyder som en god ide til dig alene eller sammen med vennerne, og har du spørgsmål eller ønsker at reservere pladser, er du velkommen til at ringe til os på telefon 28 15 12 31.

vind

paintball-biggame-vinder-okt16

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 318 anmeldelser på​ Facebook

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | E-mail: mail@paintballdeluxe.dk | CVR: 28820461