Ud Af Huset / Udlejning​

Mange af vores aktiviteter kan også lejes ud af huset. ​ Har du stedet (udendørs eller indendørs) og deltagerne, så har vi udstyret og kan også levere en erfaren, festglad instruktør, som sørger for at alle får en fantastisk oplevelse.​

Lasergame event i Sønderjyllandbumperball event i SønderjyllandMega Fodbold event i Sønderjyllandbowhunting event i Sønderjylland

promillefodbold event i Sønderjyllandleje af sumodragterKænguruboksning event i Sønderjyllandmegaboksning event i Sønderjylland

 ​

​Lasergames

Med markedets bedste lasergames våben kan vi skabe en helt unik oplevelse for Jer. Vores instruktører sørger for at alle kan være med og præsenterer Jer for 90 minutters fantastisk underholdning, som kan sætte gang i enhver fødselsdag, firmafest, byfest eller andet arrangement.

Lasergames kan spilles både udendørs og indendørs. Vi har spillet både i skove, idrætshaller, butikker (firmafest), skoler og mange andre steder og har 12 års erfaring med ​at arrangere lasergames.

Vi kan også medbringe vores oppustelige bane og hjælpe Jer med at få bygget en fed lasergames bane op.

Pris for medbragt oppustelig bane: 1200,-

Vær opmærksom på at Mini- og Midi-pakkerne er inkl. moms og Maxi-pakken er ekskl. moms.

laser-uah-mini-tilbudvinter2017           laser-uah-midi-tilbudvinter2017           laser-uah-maxi-tilbudvinter2017


Bumperballs

Bumperballs er en lille smule fodbold og en hel masse sjov og aktivitet. Med de store bumperballs på, kan du nedlægge dine modspillere effektivt helt uden smerte. Her ser vi ingen glidende tacklinger - men til gengæld masser af flyvende tacklinger.

Bumperballs kan lejes både med og uden instruktør. Vælger du instruktør med, får du en medarbejder med, som sørger for at gøre bolde og bane klar og giver Jer 90 minutters uforglemmelig sjov for alle deltagere.

Priser:

Leje af 8 bumperballs (og udstyr til oppustning) i et døgn - uden instruktør - i henter og bringer selv: 1.600 kr

Leje af 8 bumperballs - med instruktør her på stedet. : 2.000 kr

(Hvis efterfølgende rengøring af udstyret er nødvendigt, tager Paintball Deluxe et ekstra gebyr på 500 kr)

Mega bordfodbold

På vores Mega bordfodboldbane bliver alle spillere spændt fast som ved bordfodbold. Du får masser af grin, når dine modspillere prøver at nå bolden et sted, hvor de ikke kan.

Mega bordfodbold kan lejes både med og uden instruktører. ​Vælger du instruktører med, får du to medarbejdere som sætter banen op og sørger for 90 minutters hylemorsom aktivitet for alle deltagere.

Priser:

Leje af Mega bordfoldboldbane (og udstyr til oppustning/tilbehør) i et døgn - uden instruktør - hvis i selv henter og bringer - hverdage: 2.500 kr

Leje af Mega bordfoldboldbane (og udstyr til oppustning/tilbehør) i et døgn - uden instruktør - hvis Paintball Deluxe leverer og opsætter (indenfor 50 kms radius af Fogderup): 3.500 kr

Leje af Mega bordfodboldbane - med 2 instruktører - hverdage: 4.500 kr

Leje af Mega bordfodboldbane - med 2 instruktører - fredag-søndag: 5.000 kr

Bowhunting

Har du lyst til at jage dine modstandere med bue og pil, så er Bowhunting lige noget for dig.

Bowhunting kan lejes både med og uden instruktør. Vælger du instruktører med, kommer vores dygtige medarbejder med vores top professionelle buer, pile og sikkerhedsudstyr, sikrer sig, at i har det optimale spilområde og guider Jer igennem 90 minutters helt unikke oplevelser.

Priser:

Leje af 10 buer og pile + sikkerhedsudstyr - i et døgn - uden instruktør - i henter og bringer selv: 1.600 kr

Leje af 10 buer og pile + sikkerhedsudstyr - med instruktør - hverdage: 2.200 kr

Leje af 10 buer og pile + sikkerhedsudstyr - med instruktør - fredag-søndag: 2.600 kr

Promillebriller

Synes du, at almindeligt fodbold er blevet lidt for kedeligt, så skal du prøve vores supersjove promillebriller, som kan gøre enhver fodboldkamp til en uforglemmelig oplevelse. Når spillerne sparker store huller i luften, eller målmanden kaster sig til den forkerte side efter bolden, er der garanti for masser af grin og underholdning! 

Promillebriller kan lejes både med og uden instruktør. Vælger du instruktøren med, kommer vores erfarne medarbejder med brillerne, sikrer sig, at I har et godt spilområde og giver Jer 90 minutters supersjov alternativ fodboldoplevelse.

Priser:

Leje af 10 stk. promillebriller i et døgn (i henter og bringer selv): ​1.400 kr - SUPER TILBUD

Leje af ekstra promillebriller i et døgn - per styk: 150 kr

Leje af 10 stk. promillebriller - med instruktør - hverdage: 2.200 kr

Leje af 10 stk. promillebriller - med instruktør - fredag-søndag: 2.600 kr


Sumobrydning / Kænguruboksning / Megaboksning

Vores tre kamp-aktiviteter kan give enhver deltager sved på panden og et smil på læben. Kender du en, der trænger til at blive sat på plads, så kan du invitere ham eller hende med i ringen. Aktiviteterne kan lejes både med og uden instruktør. Vælger du instruktøren med, får du en erfaren og festglad medarbejder, der kan gøre Jeres arrangement/fest helt uforglemmelig med 60 minutters supersjov kamp-aktivitet.

Priser:

Leje af Sumobrydning / Kænguruboksning i et døgn (i henter og bringer selv): 1.200 kr

Leje af Megaboksning i et døgn (i henter og bringer selv): 1.600 kr

Leje af Sumobrydning / Kænguruboksning - med instruktør: 2.200 kr

Leje af Megaboksning - med instruktør: 2.600 kr

(Udlejning af boksning/brydning kan i højsæson primært ske på hverdage, men kontakt os på tlf. 28 15 12 31 for at høre hvilke muligheder, vi har til jer.

Alle priser gælder indenfor en radius af 30 km fra Fogderup - ved kørsel på mere end 30 km pålægges et kørselsgebyr.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 377 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 292 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | CVR: 28820461