Festlokaler, gildesal og karaoke

Paintball Deluxe tilbyder udlejning af Gildesal ved Aabenraa i Sønderjylland, hvor det er muligt at afslutte firmaarrangementet eller familiefødselsdagen med en stor fest i vores veludstyrede gildesal.

Vores festlokaler har en flot scene med lyd og lys til aftenens underholdning, der for eksempel kan bestå af vores professionelle karaoke-anlæg med cirka 2.500 sange.

Det hele bliver vist på en storskærm, så alle kan synge og deltage i festen.

gildesal-karaoke

Vores gildesal udlejes primært til kunder, som også benytter vores aktiviteter.

Plads til 60-100 mand i vores festlokaler

​Vi har spisepladser til cirka 60 personer i vores festlokaler, hvor der blandt andet er mulighed for at lave et flot buffet område.

Her kan slagteren tilbyde helstegt pattegris eller flotte buffeter, men I er naturligvis også velkommen til selv at medbringe, hvad I ønsker at spise.

I kan også leje gildesalen i kombination med vores gode grill-pakke.

gildesal-pool

Derudover har vores festlokaler pool-bord til aftenens sene timer samt en stor og veludrustet bar med service, glas og fadølsanlæg til godt 100 mand.​

Leje af lokaler er inklusiv personale

​Leje af vores festlokaler koster typisk 2000 kroner inklusiv moms for en hel aften med personale til baren, musik og karaoke, samt til oprydning, opvask og rengøring. Alt er derfor inklusivt til den perfekte aften.

Ønsker I at leje festlokaler, hvor der er god stemning, kolde øl og festlig musik, er I velkomne til kontakte os for mere information eller booking på tlf. 28 15 12 31.

gildesal-bar

- Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer til arrangementer i vores gildesal.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 377 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 292 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | CVR: 28820461