Festlokaler, gildesal og karaoke

Paintball Deluxe tilbyder udlejning af Gildesal ved Aabenraa i Sønderjylland, hvor det er muligt at afslutte firmaarrangementet eller familiefødselsdagen med en stor fest i vores veludstyrede gildesal.

Vores festlokaler har en flot scene med lyd og lys til aftenens underholdning, der for eksempel kan bestå af vores professionelle karaoke-anlæg med cirka 2.500 sange.

Det hele bliver vist på en storskærm, så alle kan synge og deltage i festen.

gildesal-karaoke

Vores gildesal udlejes primært til kunder, som også benytter vores aktiviteter.

Plads til 60-100 mand i vores festlokaler

​Vi har spisepladser til cirka 60 personer i vores festlokaler, hvor der blandt andet er mulighed for at lave et flot buffet område.

Her kan slagteren tilbyde helstegt pattegris eller flotte buffeter, men I er naturligvis også velkommen til selv at medbringe, hvad I ønsker at spise.

I kan også leje gildesalen i kombination med vores gode grill-pakke.

gildesal-pool

Derudover har vores festlokaler pool-bord til aftenens sene timer samt en stor og veludrustet bar med service, glas og fadølsanlæg til godt 100 mand.​

Leje af lokaler er inklusiv personale

​Leje af vores festlokaler koster typisk 1.500 kroner inklusiv moms for en hel aften med personale til bar, musik og karaoke, samt til oprydning, opvask og rengøring.

Ønsker I at leje festlokaler, hvor der er god stemning, kolde øl og festlig musik, er I velkomne til kontakte os for mere information eller booking på tlf. 28 15 12 31.

gildesal-bar

- Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer til arrangementer i vores gildesal.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 352 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 267 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | E-mail: mail@paintballdeluxe.dk | CVR: 28820461