Praktiske informationer

Booking

Hvis du gerne vil bestille et arrangement hos Paintball Deluxe, skal du kontakte os på telefon 28 15 12 31. Det er ikke muligt at booke arrangementer via Facebook eller mail, da der kan nå at komme andre bookinger, inden vi får korresponderet færdigt.

Inden du ringer, er det en fordel, hvis du ved hvilken dato og klokkeslæt, du ønsker at booke samt et nogenlunde deltagerantal. Så kan vi sammen finde en løsning, der passer lige præcis til Jer.

pbd19aug3

Når jeres tid er booket i telefonen, bliver dette betragtet som en endegyldig booking. Der er derfor ikke behov for yderligere skriftlige bekræftelser eller depositumbetaling.

Skulle Jeres deltagerantal ændre sig mere end +/- 2 deltagere, beder vi Jer om at kontakte os senest 3 dage før den aftalte tid. Hvis I dukker væsentligt færre deltagere op, end I har bestilt til, vil I blive pålagt ekstra betaling.

Aflyser I et booket arrangement under 3 hverdage før den aftalte tid, eller udebliver I fra en aftalt tid, vil I modtage en regning for de instruktører, der var kaldt ind på arbejde til Jer samt tabt fortjeneste.

Så husk at ringe i god tid og fortæl os, hvis der skal ændres i aftalen.

pbd19aug2

På selve dagen

​Husk at ankomme i god tid på selve dagen - minimum 15 minutter før Jeres bookede tid - da vi desværre ikke kan forlænge Jeres tid, hvis I skulle komme for sent.

Hvis I har booket paintball, anbefaler vi at medbringe en ekstra trøje, da man kan blive temmeligt svedig af at spille paintball. Derudover anbefaler vi fornuftige, skridsikre sko samt tøj efter vejret, da anlægget er udendørs.

Omgivelser og tilskuere

Vi har plads og udstyr til over 120 personer og kan med få dages varsel tage selskaber på over dette tal.

pbd16sep19

For publikum er Paintball Deluxe også en god oplevelse, da man uden problemer kan følge hele slagets gang uden fare for selv at blive indblandet eller få maling på tøjet. Der er mulighed for at opholde sig hele vejen rundt om både vores bane 1 og bane 2.

Vi har også et stort overdækket område med bord/bænke sæt, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke eller grille under tag i tilfælde af dårligt vejr. Grillen skal dog bestilles, men området kan altid benyttes af stedets gæster.

dsc06912

Oversigtskort (klik på billedet for større udgave)

oversigtskort

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 377 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 292 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | CVR: 28820461