Om os

Find os

Paintball - Deluxe

Bakkehøjvej 5, Fogderup

6372 Bylderup-Bov

Vær opmærksom på, at vi er placeret i den lille by Fogderup udenfor Bylderup-Bov. Hvis i bruger GPS for at finde os, kan det godt betale sig at køre via Fogderup for at undgå for mange grusveje.

​Telefonnummer til booking og info: +45 28 15 12 31

​Aktiviteter

Paintball Deluxe tilbyder mange forskellige aktiviteter til alle aldersgrupper. Uanset om du skal arrangere et par timers paintball eller lasergames med vennerne, et heldagsarrangement med firmaet ​eller en familiefest, så kan vi finde en løsning til dig.

pbd15sep06

Bemærk at mange af vores aktiviteter kan kombineres med store besparelser - se f.eks. vores action pakke, 3-kamps pakke eller målskydningspakke.

Vi kan også kombinere aktiviteterne med spisning - både frokost og aftensmad. Se mere om vores mad-tilbud under Mad & Drikke. Derudover er der mulighed for at afslutte en fed dag fyldt med aktiviteter i vores flotte festlokaler.

helstegt pattegris

​Lidt om os

​Paintball Deluxe er en familie virksomhed, som blev etableret i 2005 og løbende har udvidet anlægget og tilbuddene.

I dag er Paintball Deluxe en af Danmarks førende paintball baner og et af de få steder i landet med fuldtidsmedarbejdere, så du kan få adgang til alle de fede aktiviteter hele året rundt.​

Stedet bliver til dagligt drevet af ejer Brian Hansen, som får hjælp af et supergodt og dynamisk medarbejderteam.

Alle gæster hos Paintball Deluxe får deres egen instruktør, som følger holdet fra start til slut og sørger for, at i får den bedst mulige oplevelse.

pbd9sep05

Vi ligger godt placeret i den sønderjyske muld på en nedlagt landbrugs ejendom, der er bygget om fra a til z, så den rummer de perfekte rammer for et adventure center.

Vi lægger en stor ære i, at omgivelserne skal være i orden og renoverer/udvikler løbende arealerne. Læs mere om vores paintball baner under "Vores baner".

Ønsker du at booke et arrangement hos Paintball Deluxe, eller mangler du flere informationer, kan du kontakte os på tlf. 28 15 12 31. Du kan også læse mere om booking og praktiske informationer under "Praktiske informationer".

Vi glæder os til at se jer hos Paintball Deluxe!

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 377 anmeldelser på​ Facebook

★ ★ ★ ★ ★
​4,7 / 5 stjerner på baggrund af 292 anmeldelser på google reviews

​Paintball Deluxe | Bakkehøjvej 5, Fogderup, 6372 Bylderup-Bov | Telefon: 28 15 12 31 | CVR: 28820461